Thursday, 28 February 2013

CHRISTIAN LOUBOUTIN WowwWwwwww!!

I DREAM IT...OFF LOUBOUTIN

Memang menjadi kegilaan & FENOMENA sekarang KASUT ni bagi artis , orang ternama dan juga bisnis2 women kat luar sana memiliki kasut jenama terkenal ini....Salah seorang artis yang mempunyai koleksi kasut Louboutin ni ialah FAZURA...sudah la orang nya pun cantek manis , tambah pula pakai kasut dari pereka kasut terkenal,lagi la nampak anggun gitew kan...nak taw dalam USD brapa sepasang ?
mahu la cecah USD 595 ,USD 775 , USD 1000++ poonggg adoooo.

Koleksi pereka FRANCE ni memang sinonim dengan GAYA trendy...sexy..cheeky...
U dont like ...i LIKE sangat2...la  uuoollssss..haaa kalau nak merasa shoes ala2 Louboutin ni cuba intai BUTIK ALDO, ade 2 pasang dlm kaler light pink & black...nice jugak..around RM400-RM500 ...ok la kan....heheheeh nak berangan & merasa macam pakai Louboutin.
Buley la dari makan hati berulam kan jantung...jom kita layan koleksi di bawah niii...




 WOW,,,memang seksi, sudah trend sekarang ade spike2 di depan, di belakang ataw menyeluruh...
 Kalau ada duit (berangan2 sat) saya pilih yang ini , saya suka PINK KALER, Spike nya pula GOLD !!!
I think my mentor Hanis Haizi puuunnn ade koleksi macam ni if i am not mistaken,,,,macam ternampak dalam NONA MARCH Magazine 2013.





 Gojes tahap DEWA la yang ini....makan hati taaawwww...RED DEVIL


 SESUAI untuk WEDDING SHOES, feels LIKE  PRINCESS OK


 



This one milik cik FAZURA yang canteq lagi manis ...errmmm banyak nyer duit die ni..belanja la kita satu...nak jugak laaaa




 

Tahu tak harga kasut ni mencecah RM3000 hingga ke puluhan ribuan ringgit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


So uuollss dah tahu sedikit sebanyak tentang Louboutin yang ni, fesyen yang tengah trendy sekarang so apa lagi ....pegi la cari2 kat kedai kasut ....cari heels yang ader spike taw....baru la sexy lagi gojes uuuoollssss

Untuk Side Income pun buley cari saya, mana taw kot ade rezeki buley pegi PARIS sama2 dan SHOPPING sama2 kaannnn...BONOS  pun dapat  besar, FREE TRIP 3 x setahun ,tenaga pengajar pun  ramai...FREE pulak tu mengajar kita tentang sosial network marketing...kat luar ade kelas macam tu ...tapi mahal la jugak...ni kan FREE jer taw.

Contact me , jangan malu taw...hepi nak tolong orang yang positif untuk berjaya dalam diri.

HP : 018-3238830
FB : www.facebook.com/dianaraquie
email : dianaradzi@yahoo.com







Tuesday, 26 February 2013

MY MENTOR MY SOUL of BUSINESS


INI ADALAH MENTOR KESAYANGAN & MENTOR CELEBRITI KAMI






CDM ANA& CDM AZLAN




CDM HANIS HAIZI & CDM RAZALI ZAIN




CDM SHA KHALID



DDM SHALIZA AZIZ





DSM NURUL AIN ZULKARNAIND



Peluang hanya datang sekali dalam hidup, bulatkan hati, tumpukan minda, Jika mahukan perubahan, ubah lah sikap & presepsi diri...tidak ada usaha yang gagal jika benar-benar niat di dalam hati itu ikhlas untuk melakukan sesuatu ke arah kebaikan...di GLAM cara kami berkerja adalah secara TEAMWORK, TIDAK mahu ada yang KETINGGALAN, kami mahu semuanya BERJAYA...

Sila contact Diana
untuk exclusive personal coaching.
HP : 018-3238830

Thursday, 21 February 2013

PAKEJ WANITA DALAM PANTANG

PAKEJ  PANTANG ALAF BARU DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL



TAHNIAH mummy and daddy.  ~ ^_^

*Dilema ibu-ibu selepas melahirkan baby , selalunya mencari-cari, ubat apa nak dimakan semasa dlm pantang...sesuai ke...panas tak...kalau breastfeed ok tak?. Sebenarnya kesesuaian satu-satu supplement bergantung kepada individu itu sendiri. Ada yang sesuai produk A...produk B...cuma yang plg penting, kita sendiri kena tanya diri..rajin tak nak mkn ubat kalau dah mcm2 supplement dlm setiap set bersalin...bleh mkn pil ke atau serbuk...

Pakej bersalin nie adalah yg paling ringkas tapi berkesan. 



1. Makan Lactolite ~ melawaskan.(tiada lagi masalah takut nak pegi toilet dan sembelit) 
2. Makan Maharani - Untuk menyihatkan dalaman wanita spt mengecutkan rahim. Meningkat kadar metabolisma. Memberi tenaga dan plg mudah nak telan. Tak rasa pahit.Tak panas. 
3. PAKAI Premium Beautiful - sbg ganti kpd bengkung dan bertungku secara traditional. Mudah dan plg penting berkesan untuk membakar lemak, mengempiskan perut , mengembalikan bentuk asal badan dan membantu mengecutkan rahim. (warranty seumur hidup PERCUMA)


BERPANTANG DI ALAF BARU. ZAMAN BROADBAND. MUDAH, PANTAS & BERKESAN. ^_^ pm me 018-3238830 

COD AREA SUNWAY ..SUBANG JAYA..PUCHONG..PUTRAJAYA


HOW TO CONTACT ME

HP : 018-3238830
EMAIL :dianaradzi@yahoo.com
FB : www.facebook.com/dianaraquie




BERUSAHA UNTUK MENDAPATKAN CAHAYAMATA?

ADA ALTENATIF UNTUK MENDAPATKAN CAHAYAMATA? BAGAIMANA??








Premium Beautiful dan herba maharani membantu untuk mendapatkan anak.
Bagaimana Premium Beautiful membantu untuk hamil?

1. Menstabilkan kedudukan rahim. Rahim akan naik ke posisi yang betul dan akan bersedia untuk proses hamil.

2. Melancarkan aliran darah keseluruh badan. Ia secara tidak langsung membantu proses penyuburan.

3. Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan. Jadi, dengan menggunakan Premium Beautiful, ia sangat membantu untuk menurunkan berat badan.



Bagaimana HERBA MAHARANI membantu untuk hamil?

1. Ia membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan.

2. Ia berkesan untuk mengawalatur peredaran haid yang tidak tetap dan menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin, mengawalatur rembesan hormon dan sebagainya.

3. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja seperti senggugut, keputihan, peredaran haid yang tidak teratur, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain.
4. Herba maharani juga menguatkan otot rahim.

5. Keberkesanan produk ini dapat dirasai selepas makan selama 2-3 bulan.

Nota :
Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan tembikai. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.

KITA HANYA LAH MAMPU BERIKHTIAR.
ALHAMDULILLAH MEREKA YANG CONSISTEN PAKAI PB SET + AMBIL PIL MAHARANI  GEMBIRA SETELAH BERHASIL MENDAPATKAN CAHAYAMATA.

UNTUK ORDER PB SET+ MAHARANI
SMS/CALL 018-3238830 (DIANA)
COD ***PUCHONG/SUBANG JAYA /PUTRAJAYA SUNWAY
FESBUK : DIANA RAQUIE

JANGAN MALU , JAGAN SEGAN , SILA SMS @ CALL SAYA JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN...TERIMA KASIH.

SLIP DISC MEMANG SAKIT

SLIP DISC???
Apa itu SLIP DISC? Tulang belakang yang “teralih” atau “mengelongsor dari kedudukan asal yang disebabkan oleh gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan telah bocor seterusnya mengakibatkan alihan. Apabila ini terjadi, tulang akan menekan pula saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher. Kesakitan boleh menyebabkan anggota badan menjadi kebas dan pergerakan juga menjadi terbatas.


Antara faktor penyumbang kepada masalah SLIPPED DISC :-
1) berat berlebihan ~ boleh memberi lebih tekanan kepada tulang belakang
2) Kurangnya bersenam ~ Otot yang menyokong tulang belakang perlu senaman untuk regangan dan mengekalkan otot itu supaya kuat..
3) Posture - Kebanyakan dari kita tidak mengamalkan posture yang betul terutama semasa bekerja. Kecenderungan untuk membongkok akan menyebabkan kesakitan di bahagian bahu, leher dan tulang belakang jika dibiarkan terlalu lama. Ini mungkin akan menyebabkan anda mendapat slipped disc tanpa anda ketahui.

Selain daripada itu, sakit belakang yang dianggap masalah biasa, boleh melarat ke SLIP DISC, contohnya apabila kita membongkokmencapai/mendongak untuk mengambil sesuatu dan mengangkat barang dengan cara yang salah, yang menyebabkan tersalah urat belakang ~ urat belakang boleh menegangkan atau mengoyak . 
Stress ~ Kerunsingan juga boleh mengakibatkan otot belakang menegang dan hilang keseimbangan badan dan boleh mencederakan. 

MENCEGAH adalah LEBIH BAIK dari MERAWAT. Sebelum masalah sakit belakang kita menjadi lebih serius dan melarat ke SLIP DISC, jom sama2 kita amalkan pemakaian PB secara consisten - 8 jam sehari. PB~ Membentuk posture badan yg betul.Mengelakkan masalah sakit belakang dan mencegah tulang belakang kita menjadi semakin bongkok bila usia kita semakin meningkat.

WAIST NIPPER @ BENGKUNG PB~diikitiraf secara antarabangsa oleh Pakar Sakit Tulang Belakang Amerika Syarikat, Kanada, dan Qubec.


TERPULANG PADA INDIVIDU UNTUK MENILAI TENTANG KEBAIKANNYA...
KOS UNTUK RAWATAN MUNGKIN MENCECAH PULUHAN ATAU MUNGKIN RIBUAN RINGGIT UTK MASALAH SEBEGINI
SAYA BERKONGSI DENGAN NIAT MEMBANTU ...


CALL/ WHATSAPP FOR FREE FITTING WITH ME TODAY

DIANA RAQUIE 018-3238830
www.facebook.com/dianaraquie
dianaradzi@yahoo.com


Wednesday, 20 February 2013

BIOZONE FOOD PURIFIER

BIOZONE FOOD PURIFIER





CONVENIENT • SAFE • CLEAN
BIOzone Food Purifier uses a proprietary process integrating ozone-resistant materials to convert oxygen (O2) into ozone (O3). Ozone that eliminates contaminants will be converted back into oxygen. BIOzone Food Purifier is effective to:
Eliminate water-soluble toxin, fat-soluble toxin and bacteria in the food
Preserve the freshness of food
Remove odor of household items
Product features
• 100% medical grade silicon tubing • High grade ceramic stone • Portable • Safe • Minimum maintenance
Benefits of BIOzone Process
• Safe • Consistent • Effective • Nutrient retention
Direction of use: Put the food that need to be purified into a bowl of water. Make sure the water level is higher than the food. Insert the medical grade silicon tube into the water and press the timer accordingly.

Kita terlalu banyak mengambil makanan berasaskan haiwan yang diternak dengan olahan antibiotik dan hormon tumbesaran, dan sayur-sayuran yang disembur racun makhluk perosak. Dengan adanya penggunaan hormon atau antibiotik akan membawa kepada ketidakseimbangan hormon dalam tubuh badan kita.  


Dalam tempoh jangka panjang, mereka yang kerap memakannya menghadapi risiko penyakit kanser. Menurut kajian, kulit ayam boleh mendatangkan kemudaratan kerana ia banyak terdedah kepada pelbagai bahan kimia yang beracun kerana kesan suntikan dan tiada pendedahan pada cahaya matahari. 

Antibiotik yang merbahaya seperti sejenis antibiotik yang mempunyai kesan karsinogenik (penyebab barah) dan boleh merosakkan sistem saraf pusat. Atau nitrofuran, satu kelas drug yang amat toksik digunakan untuk mengawal penyakit yang menyerang ayam ternakan. Ianya sangat memberi kesan kepada pertumbuhan minda kita, boleh menyebabkan mati pucuk serta mandul dan juga menjadi punca utama kepada kanser rahim serta kanser payudara.  


Ayam daging yang kita beli dipasar bukan lagi ayam yang sebenarnya. Ianya adalah sejenis modifikasi bahan makanan. Ayam-ayam moden hari ini kelihatan semuanya memakai baju yang sama. Mereka didudukkan di dalam bilik yang sempit dan diberi makan mengikut peraturan. 



Fungsi utama hati ialah untuk menyahtoksinHati mengenali berjuta-juta sebatian toksik lalu mentransformasikan sebatian ini kepada bahan lengai sedia untuk dibuang. 


Setiap proses kehidupan, setiap nafas dan tindakbalas badan menjana toksin tertentu yang perlu dibersihkan oleh hati. Selain toksin badan, hati juga perlu mencuci toksin yang diambil dari rantaian makanan. Toksin ini termasuklah dioksin, racun rumpai, antibiotic, hormon, lemak tepu dan bahan merbahaya lain seperti alkohol, asap rokok, wap cat, kaffeine berlebihan dan sebagainya. Akibatnya, hati manusia moden adalah lebih terdedah kepada pengumpulan toksin rantaian makanan, dan ini mendorong hati bekerja lebih keras. Hati yang bekerja teruk mengalami stres,dan menjana banyak radikal bebas. Ini meningkatkan risiko 
kerosakan hati

Untuk mengelakkan ini ~ GUNAKANLAH BIOZONE FOOD PURIFIER ~ membantu mengurangkan beban yang dipikul oleh hati kerana produk ini membantu proses nyahtoksin dari badan sebelum sesuatu makanan bertoksin dimasak. BZFP bukan hanya menyahtoksin secara proaktif, ia juga membunuh kuman pada makanan lalu menurunkan risiko keracunan makanan. 

Kita terlalu banyak mengambil makanan berasaskan haiwan yang diternak dengan olahan antibiotik dan hormon tumbesaran, dan sayur-sayuran yang disembur racun makhluk perosak. Dengan adanya penggunaan hormon atau antibiotik akan membawa kepada ketidakseimbangan hormon dalam tubuh badan kita.  


Dalam tempoh jangka panjang, mereka yang kerap memakannya menghadapi risiko penyakit kanser. Menurut kajian, kulit ayam boleh mendatangkan kemudaratan kerana ia banyak terdedah kepada pelbagai bahan kimia yang beracun kerana kesan suntikan dan tiada pendedahan pada cahaya matahari. 

Antibiotik yang merbahaya seperti sejenis antibiotik yang mempunyai kesan karsinogenik (penyebab barah) dan boleh merosakkan sistem saraf pusat. Atau nitrofuran, satu kelas drug yang amat toksik digunakan untuk mengawal penyakit yang menyerang ayam ternakan. Ianya sangat memberi kesan kepada pertumbuhan minda kita, boleh menyebabkan mati pucuk serta mandul dan juga menjadi punca utama kepada kanser rahim serta kanser payudara.  


Ayam daging yang kita beli dipasar bukan lagi ayam yang sebenarnya. Ianya adalah sejenis modifikasi bahan makanan. Ayam-ayam moden hari ini kelihatan semuanya memakai baju yang sama. Mereka didudukkan di dalam bilik yang sempit dan diberi makan mengikut peraturan. 



Fungsi utama hati ialah untuk menyahtoksinHati mengenali berjuta-juta sebatian toksik lalu mentransformasikan sebatian ini kepada bahan lengai sedia untuk dibuang. 


Setiap proses kehidupan, setiap nafas dan tindakbalas badan menjana toksin tertentu yang perlu dibersihkan oleh hati. Selain toksin badan, hati juga perlu mencuci toksin yang diambil dari rantaian makanan. Toksin ini termasuklah dioksin, racun rumpai, antibiotic, hormon, lemak tepu dan bahan merbahaya lain seperti alkohol, asap rokok, wap cat, kaffeine berlebihan dan sebagainya. Akibatnya, hati manusia moden adalah lebih terdedah kepada pengumpulan toksin rantaian makanan, dan ini mendorong hati bekerja lebih keras. Hati yang bekerja teruk mengalami stres,dan menjana banyak radikal bebas. Ini meningkatkan risiko 
kerosakan hati

Untuk mengelakkan ini ~ GUNAKANLAH BIOZONE FOOD PURIFIER ~ membantu mengurangkan beban yang dipikul oleh hati kerana produk ini membantu proses nyahtoksin dari badan sebelum sesuatu makanan bertoksin dimasak. BZFP bukan hanya menyahtoksin secara proaktif, ia juga membunuh kuman pada makanan lalu menurunkan risiko keracunan makanan. 

Untuk pesanan sila contact diana
HP : 018-3238830
FB : www.facebook.com , diana raquie
email : dianaradzi@yahoo.com




BUKTI HERBA MAHARANI HALAL DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN


Bila umur semakin meningkat, tahap kesihatan mula menurun. Kita perlu 'top up' dengan macam-macam supplement. Lebih baik kita 'consume' supplement sekarang dari kita kena makan mcm2 jenis ubat bila dah tua. MENCEGAH adalah lebih baik dari merawat.



Usah diragui....

Herba ini mendapat pengiktirafan Halal oleh 
Pertubuhan China Islamic Association
(Badan Islam diluar negara yang diiktiraf JAKIM)


Ketiadaan LOGO HALAL pada produk hanyalah disebabkan PRODUK ini dari LUAR NEGARA (China) dan JAKIM tidak boleh meletakkan logo HALAL disitu.

Juga diluluskan 
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA - MAL 20014419T

Untuk Order sila contact Diana

HP: 018-3238830

 
COD juga buleh, pos juga boleh , RM7.00 untuk duit poslaju.baik ambil 2 kotak terus kan , dah jimat duit pos, kalu nak COD areanya ialah Putrajaya,Puchong Tesco, USJ Summit Subang, Subang Parade,
contact taw, herba ni memang terbaik laaa.

PIL MAHARANI UNTUK WANITA HEBAT

PIL MAHARANI




“Jika Sang Suami mengetahui khasiat pil maharani ini, setiap malam PASTI suami akan merayu isteri memakannya”..

Pil Maharani Produk berkualiti tinggi sehingga mencapai jualan RMB* 2.7 billion setahun.
*Chinese Renminbi

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.


Di mana asalnya tercipta herba ini?

Berasal dari Dinasti Tang. Terkenal semasa Dinasti Ming sebagai ilmu dan rahsia kecantikan awet muda dan kesihatan lebih 3000 tahun dahulu. Herba Maharani ketika itu hanya diproses untuk keluarga Maharaja sebagai herba penyubur, kecantikan, awet muda dan kesihatan.


Asal-usul nama herba?

Ia dinamakan Herba Maharani sempena nama Maharani Te Zhi, yang mana antara Maharani yang mengamalkan herba ini. Maharani Te Zhi memang sangat mementingkan kecantikan dan kesihatan & merupakan Gundik yang paling cantik pada zaman pemerintahan Dinasti Ming, kulit maharani Te dikatakan licin seperti lilin.


Mendapat pengikitrafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)


Apa kehebatan Herba Maharani ni?

1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.


Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku?
Gejala ~ Punca ~ Penyelesaian :

1. Pening kepala, pipi, badan dan telinga rasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit.
• Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi @ rendah.
* Teruskan seperti biasa. Banyakkan minum air beralkali.

2. Mengantuk, letih, tekak kering, dahaga.
• Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
* Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air
beralkali.

3. Tidak mahu tidur.
• Kekurangan kalsium.
* Makan pagi sahaja dan kurangkan dos. (10 biji setiap pagi). Banyakkan minum
air beralkali.

4. Sakit pinggang dan lemah bahagian badan.
• Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid.
* Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali.

5. Kerap buang air besar/berdarah.
• Usus besar dan sistem penghadaman lemah/kuran gberfungsi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

6. Panas dan berpeluh-peluh.
• Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid dan toksid agak tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

7. Kerap kencing.
• Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah. Asid tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

8. Terasa sengal-sengal badan.
• Masalah sistem saraf. Hormon tidak seimbang.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

9. Kitaran haid berubah (lewat @ banyak)
• Hormon tidak seimbang. Kelemahan sistem ovari.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

10. Batuk keluar darah.
• Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

11. Keluar jerawat.
• Darah kotor, Banyak toksid dan asid.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

Mengapa ada tindakbalas?

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
• Cara pemakanan yang tidak seimbang dan fast food.
• Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
• Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran, asap perkilangan dan lain-lain lagi.


Apa yang kita perlukan…BERSABAR…ia hanyalah sementara..Tidak semua wanita yang mengamalkan herba maharani mempunyai tindakbalas yang sama. Ianya bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang.

Harga ~ RM65.00 / kotak
(1 kotak ada 6 biji bola, 1 bola ada 50 biji)



Cara Pengambilan :
Disyorkan – (1/2 bola)-setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (semasa ketiadaan haid)

Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :

1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Perhatian :
Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.

Harap maklumat di atas membantu anda.

Dapatkan Pil Maharani secara loose dari Dian RM15 - 1 bola
Contact =
HP : 018-3238830

Tuesday, 19 February 2013

MASALAH KEPUTIHAN

Masalah keputihan merupakan duri dalam daging bagi kebanyakan wanita. Ia masalah yang sering terjadi kepada kebanyakan wanita walaupun mempunyai badan yang sihat tanpa sebarang penyakit. Malah ada yang cuba untuk merawat dengan berjumpa doktor

Pil akan diberi dan ada juga klinik yang memberikan krim sapu untuk disapu ke dalam faraj. Adakah rawatan ini berkesan? Pastinya tidak! Klinik seronok mereka mendapat duit daripada penjualan ubat antibiotik dan krim sapu yang langsung tidak menyelesaikan masalah keputihan ini


Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini. Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti Trichomoniasis dan Candida Albican.Jangkitan Kuman GI Candida Dalam Faraj.

Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.

Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami kegatalan, kemerahan, kesakitan dan juga kulit melecet. Suami anda juga mungkin terkena tempias daripada masalah yang dihadapi oleh anda ini.





Suami anda pasti akan mengelak daripada untuk "bersama" dalam hubunagn intim, Itu yang kita cuba elakkan.Keputihan sebenarnya boleh dirawat.

Bagaimana untuk mengatasi dan merawat keputihan buat selama-lamanya?
Tahukah anda, Premium Beautiful dapat membantu anda menyelesaikan masalah tersebut.. Dengan pemakaian secara konsisten 8jam sehari, ia boleh mengurangkan tahap keputihan yang serius. Tak lupa juga dengan Herba Maharani.. Ianya sangat membantu.. Ramai yang dah  mencubanya dan memberi jawapan yang positif.. Kini tiada gusar lagi mengenai keputihan yang melanda diri anda.. Jom dapatkan segera set Premium Beautiful atau Herba Maharani.
Premium Beautiful + Maharani Pil jawapan tepat untuk mengatasi masalh ini.

Jangan pandang remeh perkara sebegini, kesihatan dalaman amat penting, jangan malu untuk bertanya , sila sms @ call dian, hanya wanita yang memahami masalah wanita.
Sila sms/whatsapp/call dian di 018-3238830.
Sayangi Diri Anda Sebelum Terlambat.Follow your heart & Follow your dream..

FENOMENA DURIAN CREAPE

OOOHHH DURIAN CREAPE


Durian Crepe??? Rata2 sekarang ne orang dok sibuk cari Durian Crepe..hehe dah jadi satu trend lepas Pavlova, Red Velvet, Jco Donut, Creme Brulee dan macam2 lagi la...

Rasa memang sedap, tak manis sangat, yang paling penting kulit nya harus lembut dan gebu, filling yang balance dengan rasa whip cream dan durian. Lagi sedap kalau makan masa sejuk. 

Paling senang nak cari adalah di Mid Valley or Mines Shopping Mall, dian memang sure yang mana2 Biz Partner jumpa client disana mesti tak lepas peluang untuk beli bawak balik. "Sweet Chat"..itulah nama kedainya.Dian 1st time makan durian creape dah jatuh cinta habis nak pulak environment kat Mines tu memang best...sangat rilexs so next durian creape pulak mesti la Mid Valley ...hehehehe.






Disebabkan terlalu sedap, hari ne bolehlah nak share sikit resepi Durian Crepe ne ..
  ..Selamat Mencuba yer !!!!


DURIAN CREPE


Bahan-bahan ( 30 bantal )

  • 250grm tepung gandum
  • 2 biji telur
  • 500ml santan
  • 1/2 sudu teh garam
  • Pewarna (Kuning atau Hijau atau terpulang)
  • Filling**
  • 1 cawan Non Dairy Whipping Creme yang sudah dipukul kental
  • Isi Durian yg telah dilenyek.

Cara-cara

  1. Campur semua bahan kemudian blender dan tapis.
  2. Panaskan non-stik pan dengan api yang kecil.
  3. Tuang 1 senduk adunan dan ratakan hingga menjadi crepe. (tak perlu terbalikkan dan biarkan permukaan atas kering. Angkat dan biarkan sejuk.
  4. Bentangkan sekeping crepe dan letakkan whipping cream ditengah-tengah,lapis dengan isi durian, tutup semula dengan whipping cream. Akhir sekali lipat dan simpan didalam peti sejuk. 

Selamat Menjamu Selera ......

Sunday, 17 February 2013

BAHAYA LEMAK DI PERUT.

Tahukah anda? ternyata lemak yang terkumpul di rongga perut lebih berbahaya daripada lemak yang terdapat di bahagian punggung dan paha.. Ini kerana lemak di perut mempunyai sel-sel lemak yang lebih besar sehingga terjadi pemgumpulan lemak yang berlebihan dan akhirnya menghasilkan protein berbahaya.. Dari hasil kajian yang dilakukan oleh para penyelidik daripada Perancis terhadap 7,000 anggota polis Perancis telah meninggal dunia di antara tahun 1967- 1984 ternyata disebabkan kerana serangang jantung..



Setelah dilakukan pengukuran lingkaran pinggang, ternyata kebanyakn para polis tersebut meninggal kerana memiliki perut yang buncit dan lingkar pinggang yang besar atau biasa disebut obesiti sentral.. Menurut hasil kajian yang dinyatakan dalam simposium American Heart Association ( Persatuan Jantung Amerika ) menyebutkan bahawa pinggang bersaiz besar (akibat perut berlemak) adalah petunjuk risiko tinggi mendapat serangan sakit jantung atau penyakit serius yang lain..


Apakah perut anda terlalu besar?




Saiz lilitan pinggang seseorang boleh memberi isyarat bagi keadaan kesihatan, status berat badan, dan lemak yang tersembunyi.. Jika pinggang melebihi dari 101cm ( lelaki ) dan 89cm ( wanita ) ini beerti simpanan lemak anda keterlaluan dan berkemungkinan akan menghadapi risiko penyakit jantung dan lain-lain..


Bagaimana Premium Beautiful mengatasi masalah ini?




Sudah bertahun-tahun anda menderita kerana lemak di perut, pinggul dan paha yang kelihatan sangat degil untuk dihapuskan.. Rasanya anda sudah letih untuk berdiet dan bersenam setiap hari.. Duit pon banyak dibelanja dan dilaburkan.. Namun, hasilnya tatap sama dan tidak berubah.. Impian untuk membuang lemak serta mengurangkan berat badan serta berimpikan tubuh yang langsing itu bagaikan menanti mimpi yang belum pasti..

Sekarang usah lagi risau kerana dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten segala kejerihan dulu dapat diatasi..

Bagaimana ia berfungsi?


Ini kerana, F.I.R di dalam Premium Beautiful mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas.. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembusi ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memecahkan serta menguraikan lemak yang terkumpul sehingga bawah kulit.. 

Kajian menunjukkan FIR dalam Premium Beautiful boleh membakar sebanyak 900 kalori dalam masa 1 jam sahaja.. Untuk result yang lebih cepat anda juga disarankan mengamalkan minuman Lacto-lite bagi membetulkan sistem penghadaman serta menjadikan usus anda sihat.. 



Jom dapatkan set PB sekarang , untuk FREE TRIAL buleh contact:-

FB ; Diana Raquie
HP:018-3238830



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...