Sunday, 17 February 2013

BAHAYA LEMAK DI PERUT.

Tahukah anda? ternyata lemak yang terkumpul di rongga perut lebih berbahaya daripada lemak yang terdapat di bahagian punggung dan paha.. Ini kerana lemak di perut mempunyai sel-sel lemak yang lebih besar sehingga terjadi pemgumpulan lemak yang berlebihan dan akhirnya menghasilkan protein berbahaya.. Dari hasil kajian yang dilakukan oleh para penyelidik daripada Perancis terhadap 7,000 anggota polis Perancis telah meninggal dunia di antara tahun 1967- 1984 ternyata disebabkan kerana serangang jantung..Setelah dilakukan pengukuran lingkaran pinggang, ternyata kebanyakn para polis tersebut meninggal kerana memiliki perut yang buncit dan lingkar pinggang yang besar atau biasa disebut obesiti sentral.. Menurut hasil kajian yang dinyatakan dalam simposium American Heart Association ( Persatuan Jantung Amerika ) menyebutkan bahawa pinggang bersaiz besar (akibat perut berlemak) adalah petunjuk risiko tinggi mendapat serangan sakit jantung atau penyakit serius yang lain..


Apakah perut anda terlalu besar?
Saiz lilitan pinggang seseorang boleh memberi isyarat bagi keadaan kesihatan, status berat badan, dan lemak yang tersembunyi.. Jika pinggang melebihi dari 101cm ( lelaki ) dan 89cm ( wanita ) ini beerti simpanan lemak anda keterlaluan dan berkemungkinan akan menghadapi risiko penyakit jantung dan lain-lain..


Bagaimana Premium Beautiful mengatasi masalah ini?
Sudah bertahun-tahun anda menderita kerana lemak di perut, pinggul dan paha yang kelihatan sangat degil untuk dihapuskan.. Rasanya anda sudah letih untuk berdiet dan bersenam setiap hari.. Duit pon banyak dibelanja dan dilaburkan.. Namun, hasilnya tatap sama dan tidak berubah.. Impian untuk membuang lemak serta mengurangkan berat badan serta berimpikan tubuh yang langsing itu bagaikan menanti mimpi yang belum pasti..

Sekarang usah lagi risau kerana dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten segala kejerihan dulu dapat diatasi..

Bagaimana ia berfungsi?


Ini kerana, F.I.R di dalam Premium Beautiful mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas.. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembusi ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memecahkan serta menguraikan lemak yang terkumpul sehingga bawah kulit.. 

Kajian menunjukkan FIR dalam Premium Beautiful boleh membakar sebanyak 900 kalori dalam masa 1 jam sahaja.. Untuk result yang lebih cepat anda juga disarankan mengamalkan minuman Lacto-lite bagi membetulkan sistem penghadaman serta menjadikan usus anda sihat.. Jom dapatkan set PB sekarang , untuk FREE TRIAL buleh contact:-

FB ; Diana Raquie
HP:018-3238830No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...