Thursday, 27 June 2013

DUIT RAYA RM4700 !!!!!



FAST TRAFIK BERMULA !!!!!!!!


Dian nak kongsi satu peluang dengan rakan2 yang sedang tercari2 peluang side income nak2 lagi untuk musim perayaan yang bakal menjelang.










BERMULA LAH DENGAN GLAM !!!!

  1. Company has just started giving rebates for Premium Beautiful and a few more killer products. Getting rebates, mean bigger bonus. Like like :D
  2. The new travel package has just started 2 days ago (17/6)! Weehuu.. It would be Australia this time. Actually Dian does not mind to which country because each trips with company satisfaction guaranteed.
  3. Extra income for Ramadhan and Hari Raya. Ramadhan is just less a month away and after that it's going to be HARI RAYA. For sure, Hari Raya requires more money. Joining now, means extra income for your HARI RAYA (duit raya, baju raya, duit mak ayah..). 

So, sesiapa yang mencari extra income, pergi free trip dan prepare for Hari Raya, contact Dian. GOOD NEWS until 30th JUNE 2013  your first bonus up to RM4700!

Book your appointment now & Dian will share about our business. Then you decide for yourself.


"MASA HADAPAN DITENTUKAN OLEH TINDAKAN PADA HARI INI"


BOOK APPOINTMENT DATE WITH DIAN HARI NI JUGA ...CEPAT BERMULA, CEPAT LULUS PERMOHONAN DUIT RAYA ANDA.




GLAMPRENEURS BEAUTILICIOUS 

DIANA RAQUIE 018-3238830 (WECHAT / WHATSAPP)
www.facebook.com/dianaraquie.com
www.dianaradzi@yahoo.com







6 TAHUN MENUNGGU,KINI BERJAYA HAMIL!!




KEAJAIPAN ATAU HANYA SATU KEBETULAN , KITA HANYA MAMPU IKHTIAR





Alhamdulillah , dian seronok sangat pagi ni , dapat SMS dari client PB dian menyampaikan berita GEMBIRA ,Jaja adalah salah seorang pelanggan PB dian, kini SAH HAMIL !!!,
Sungguh tak sangka selepas 6 tahun tempoh mencuba untuk hamil sering gagal akibat masalah kesihatan yang dihadapi Jaja kini dikejutkan dengan berita yang amat mengembirakan bagi wanita yang bakal bergelar ibu.








Disini dian tuliskan sedikit sebanyak tentang masalah & kesukaran Jaja untuk hamil, Kita wanita perlu ambil tahu dan kenal tubuh badan sendiri, malangnya ...ramai diantara kita yang sering ambil ringan dengan kesihatan dalaman.


Jaja , alami masalah CYST , cyst ialah sejenis ketumbuhan di dalam rahim wanita dan ini amat lah menyakitkan.Jaja sebelum ini dah berkali2  keluar masuk hospital kerana penderitaan cryst yang dihidapinya , Jaja terpaksa menjalani operation "ENDOMETROSIS" {CYST DALAM OVARI}, mengeluarkan 6 biji ketumbuhan di dalam rahim sebesar 5.2cm.
Selepas pembedahan tersebut , 2 tahun Jaja tidak datang HAID , kitaran HAID Jaja terganggu akibat dari pembedahan tersebut.


Selepas menggunakan Premium Beautiful Corset yang sangat selesa, diamal pula dengan pemakanan Pil Maharani selama 4 bulan ....kitaran Haid Jaja mula teratur , malah tiada lagi masalah senggugut, blood flow running smooth, tidak terlalu banyak dan tidak terlalu sedikit, perut rasa amat selesa sepanjang period .


Syukur ......

WHAT CAUSES CYSTS??

Cysts can be caused by :
*Tumors
*Genetic conditions
*Infection
*A flaut in an organ of a developing embryo
*A defect in the cells
*Chronic inflammatory conditions
*A parasites
*Blockages of ducts in the body which a fluid build-up
*Impact injury that breaks a vessel








FUNGSI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET & PIL MAHARANI 

Dengan pemakaian Premium Beautiful Korset, secara tidak sedar ia dapat membantu menstabilkan kedudukan rahim. Rahim yang jatuh atau tidak berada pada kedudukannya akan kembali ke posisi yang sebenar, sekaligus dapat membantu proses untuk hamil.

Jika anda semua perasan, orang orang lama akan mencadangkan anda pergi berurut untuk membetulkan kedudukan rahim sebagai salah satu usaha untuk hamil. Dengan pemakaian Korset ini, anda seperti diurut 8 jam sehari setiap hari!
FIR yang disulam bersama dapat membantu melancarkan aliran darah keseluruh badan, sekaligus dapat membantu menyuburkan rahim.

Kegemukan juga merupakan salah satu faktor susah untuk hamil. Dengan pemakaian yang konsisten (8 jam sehari, setiap hari) dapat membantu anda mengurangkan berat badan secara semulajadi.
Pemakaian Premium Beautiful Korset terbukti berkesan dalam membantu menstabilkan hormon anda secara semulajadi.

Gabungan Premium Beautiful Korset dengan Pil Maharani juga dapat membantu masalah sukar untuk hamil.
Antara kebaikan Pil Maharani:
1. Membantu mengurangkan masalah senggugut, keputihan, masalah peredaran haid juga menopause
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas kebas.
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme




Disini dian ingin tegaskan, Premium Beautiful dan Pil Maharani hanyalah rawatan ALTERNATIF untuk membantu mereka yang sukar untuk hamil. Untuk mengetahui permasalahan yang sebenar, perlulah rujuk kepada doktor pakar sakit puan.


Dian juga salah seorang pemakai Premium Beautiful Body Shaper, tetapi bukan atas sebab faktor sukar hamil , dian ada masalah dengan tulang belakang.Siapa sangka dengan asalnya hanya pemakai Premium Beautiful corset kini dian berada dalam penglibatan bisnis pula, keuntungan yang lumayan kerana permintaan begitu tinggi terhadap produk yang mendapat pengiktirafan Superbrand ini.Selain bnefit sperti melancong secara percuma betul2 mengujakan dian.!!!!Peluang untuk menjadi rakan kongsi dian buka kepada yang berminat ...sila contact dian untuk free fitting PB corset atau boleh contact dian utk mendengar penjelasan lanjut tentang peluang bisnis yang dian ceburi ini.Terima kasih kerana sudi singgah & baca, Hidup ini sekadar satu perkongsian.


GLAMPRENEURS BEAUTILICIOUS
DIANA RAQUIE 018-3238830 (WECHAT & WHATSAPP)



Wednesday, 26 June 2013

DIAMOND NIGHT 2013





MALAM DIAMOND NIGHT 2013 YANG MERIAH & GEMILANG


First sekali, dian nak ucapkan setinggi-tinggi kesyukuran, ALHAMDULILLAH, Malam Anugerah Diamond Night 2013 pada kali berlansung dengan penuh kepuasan kerana dapat meraikan hampir 30 awards yang diterima oleh business partners Glam pada malam itu.
Happy sangat sebab semakin ramai partners Glam kali ni, aura Green Leaders Academy Malaysia semakin berkembang luas hingga ke peringkat antarabangsa.
Ok, that is that… now lets enjoy the pictures from the night! 
Majlis bermula dan CDM-CDM berarak masuk melalui Red Carpet ke atas pentas.


GLAM COSMOBEAUTILICIOUS


Alhamdulillah setiba nya dian di Dewan MIECC, rasa kagum dan teruja...
 memang MERIAH sangat! Bermacam-macam designer dress ada… From Rizalman, Radzuan Radziwill, Rizman Ruzaini, Ezwan Ismail, Jovian Mandagie semua ada… You name it! Dah macam ABPH dah, tapi yang ni semua beli sendiri ok, no sponsor! :)




GLAM PARTNERS




MERAIKAN CDM SHALIZA AZIZ , TAHNIAH !!!







GLAM UTARA, GLAM JOHOR , GLAM KELANTAN , GLAM TERENGGANU, WE ARE EXPENDING, BE PART OF US, BETTER NOT TOO LATE 

Some of my business partners yang menerima anugerah for that night. Betul kata-kata my multi-millionaire mentor CDM Hanis Haizi, memang puas bila datang ke majlis anugerah dan bila kita sentiasa sibuk meraikan ramai rakan kongsi yang ambil award. Alhamdulillah, tak putus rakan kongsi yang turun naik pentas malam tu from Tabung Kereta, Double Diamonds dan Diamond Sales Manager. :)





INSYA ALLAH GILIRAN KAMI PULA SETERUSNYA

Dian bersama lagi 2 orang rakan dari company yang sama, siapa sangka kami juga rakan kongsi dalam GLAM, dengan GLAM kami semakin rapat dan menjana pendapatan lumayan bersama.Dian harus tingkatkan lagi usaha dalam GLAM untuk melayakkan dian ke peringkat yang seterusnya.



 COZUMA FOUNDATION UNTUK EVENT , CANTIK !!!

Cozuma Foundation, produk terbaru keluaran syarikat kami, memang sangat sesuai untuk long wearing, non oily , vegatable base . 




MY MENTOR , NURUL AIN ZULKARNAIN @ YONG MENGENAKAN KOLEKSI DARI PU3 DESIGN


My Mentor, specialize in helping others develop income through a unique Franchise business.Congrats DDM Nurul Ain Zulkarnain!!!.



MULAI LANGKAH ANDA DENGAN GLAM


It was so much unexpected , Aisyah yang dulu rakan sekolej dian , kini bersama jadi rakan kongsi dalam GLAM, banyak perubahan positif selama 6 bulan sepanjang penglibatan  dian dalam perniagaan ini, semakin ramai kenalan yang positif minda, dari segi pendapatan pula, alhamdulillah ...syukur, pengorbanan yang dian buat hari ini adalah untuk hari esok.



GLAM AKAN  BAWA KAMI TERBANG KE KOREA SECARA PERCUMA !!!!!!

Sekali lagi, TAHNIAH pada semua penerima anugerah! Next step is CDM pada Majlis Ulang Tahun ke-21. For those yang belum, next round is gonna be YOU!


Dian baru lagi dalam penglibatan bisnis ini, tetapi baru 6 bulan sudah menampakkan hasil, tiada kejayaan jika tidak disusuli tanpa usaha, kerana berjkat usaha yang gigih juga lah kita mampu maju & kehadapan, jika anda tercari peluang & ruang untuk mendapatkan pendapatan sampingan , boleh contact dian, dian sudi share & bantu ....bertindak sebelum terlambat, sebelum terjadi sesuatu , bukan setelah terjadi nya sesuatu.



 


"KEJAYAAN LEBIH BERMAKNA JIKA DIKECAPI BERSAMA-SAMA RAKAN NIAGA"




GLAMPRENEUR BEAUTILICIOUS

DIANA RAQUIE 018-3238830 (WECHAT / WHATSAPP)
www.facebook.com/dianaraquie
www.dianaradzi@yahoo.com

Monday, 24 June 2013

GARAM BULUH



GARAM LUAR BIASA PELBAGAI KEGUNAAN




GARAM BULUH -" IA BUKAN UBAT "
Garam Buluh ini ialah garam istimewa , ianya dihasilkan melalui pembakaran pada suhu tinggi, beralkali tinggi , anti oksida serta mempunyai detoksifikasi yang semulajadi dan dapat menyingkirkan toksin yg terkumpul dalam badan dengan berkesan.




Kebaikan Garam Buluh:

*Mengandungi 76 jenis  bahan mineral & unsur surih semulajadi
*sesuai untuk pembersihan usus bg mereka yg bermasalah sembelit & buasir
*meningkatkan tahap imunisasi supaya badan tidak mudah diserang bakteria & virus
*gantikan dari garam kimia ke garam buluh untuk masakan anda
*baik untuk penambahan nutrisi badan 
*dicampur dalam air  mandian untuk atasi masalah kulit kering
*mengatasi masalah kulit kepala yg sering gatal
*sesuai untuk pesakit diabetis
*sesuai untuk pesakit tekanan darah tinggi
*rendaman kaki untuk pulihkan tumit pecah
*sesuai untuk pesakit gout (asid urik)
*membantu masalah keracunan makanan


PERINGATAN :SEKIRANYA BERLAKU TINDAKBALAS YANG KUAT SELEPAS MENGGUNAKAN GARAM BULUH , ANDA HARUS :-

*MENGURANGKAN KUANTITI GARAM BULUH KEPADA SEPARUH
*MINUM AIR SEBANYAK MUNGKIN


GARAM TANPA BAHAN KIMIA SERTA BAIK UNTUK KESIHATAN

P/S - PRODUCT KAMI SUDAH BERTAPAK LAMA DI DALAM PASARAN MALAYSIA, SUDAH STABIL, DENGAN BERLATARBELAKANGKAN SYARIKAT YG KUAT LAGI STABIL.BERMINAT MENAMBAH PENDAPATAN ANDA BERSAMA KAMI DI GLAM? SILA CONTACT DIAN DI TALIAN DI BAWAH.


GLAMPRENEUR BEAUTILICIOUS
DIANA RAQUIE 018-3238830 (WECHAT / WHATSAPP)






Thursday, 20 June 2013

TAHNIAH CDM SHALIZA AZIZ !!!!!!


GLAM CELEBRATION !!!!!!!




Last jumaat lepas, GLAM  ada celebration untuk CDM Shaliza Aziz di GLAM Academy di Taman Tun Dr. Ismail. Walaupun dah back dated biar dian coret kan kisah ieja buat tatapan semangat untuk kita semua kaum wanita.





CDM SHALIZA AZIZ


FROM EX BANKER BECOMING FULL TIME GLAMPRENEUR

 Shaliza @ panggilan mesra nya ieja berjaya menempat kan dirinya ke peringkat yang tertinggi dalam business iaitu Crown Diamond Manager . .dian tumpang bangga atas kejayaan beliau..dian rasa syukur sangat2  diperkenalkan peluang yang berharga ini dengan GLAM.
Ieja sebelum ini hanya seorang  pegawai bank di salah sebuah bank terkemuka di Malaysia selama beberapa tahun yang lalu ..Mulanya sekadar menjadi pengguna korset Premium Beautiful.Sering melayari blog Hanis Haizi dan Sha Khalid,akhirnya terbuka hati Ieja untuk memulakan perniagaan secara parttime melalui pasaran alamaya iaitu Facebook dan Blog.
Biarpun pada awalnya mendapat tentangan dari suami ,ieja tetap komited pada bisnes  dan memberi komitmen 100% pada pemimpin beliau. Sha Khalid dan Hanis Haizi.





GLAM REWARD , PRADA , KATE SPADE


CDM IEJA WITH HER HUSBAND






CAKE CUTTING FOR IEJA CELEBRATION

MY MENTOR SHA KHALID , EX IBM ENGINEER BECOMING FULL TIME GLAMPRENEUR





CONGRATS CDM SHALIZA AZIA , SEE U IN SEOUL KOREA !!!!!
MY NEXT BLOG ENTRY .





GLAMPRENEUR BEAUTICIOUS

DIANA RAQUIE 018-3238830 (WECHAT / WHATSAPP)


 

SUKAR TIDUR ...BVSM ADALAH YANG TEPAT !!!




10 SEBAB KENAPA PERLU ADA BVSM :






10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki Bio Velocity Sleep Mate :
1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya


2) Jimat tenaga elektrik sbb untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10


3) Just tidur je…sakit2 semua hilang dan beransur pulih..Semudah itu…


4) Senang & Mudah dibawa kemana2 sbb ianya ringan..


5) Buang & Mengurangkan kesan radiasi dlm bdn.Semua org menggunakan handphone..Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi..Oleh itu BVSM bantu bebaskan radiasi dlm badan


6) Kini,semua orang menggunakan pelbagai gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga pun mengundang radiasi..


7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi..Kebanyakan org susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia


9) Kebanyakkan org letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti.


10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung,asma..BVSM telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas



Mula mula testimoni dian pun teruja,, sebab rasa macam magic, mcm ade tenaga lain pula dalam badan ni...rasanya sesiapa yg berkerja shift tu memang elok sgt2 ada BVSM ni...dian boleh buat COD area puchong, putrajaya dan subang .contact me oke.

DIJAMIN 100 % BERKESAN !!!!!!

P/S - PRODUK NI MASIH BARU DI PASARAN , BUKAN UBAT !! HANYA PELAPIK TILAM YANG MAMPU BAGI KEAJAIBAN PADA TUBUH BADAN, MENGAKTIFKAN SISTEM TUBUH SECARA SAINTIFIK, MINAT UTK JADI AGENT BAGI SELURUH KAWASAN ?? DENGAN BONUS PERTAMA YANG LAGI LUMAYAN ?? PANTAS LAGI SEGERA CONTACT DIAN OKE.


GLAMPRENEURS BEAUTILICIOUS

DIANA RAQUIE 018-3238830

Wednesday, 12 June 2013

BOOTH PREMIUM BEAUTIFUL DI MITC MELAKA




Assalamualaikum.. dengan ini saya ingin menjemput anda semua pembaca blog ini ke Booth kami pada HARI HARTA INTELEK NEGARA 2013, jumpe di sana ramai2 oke.

TEMPAT : Booth NO 6, MITC MELAKA 
MASA : 10 PAGI- 10 MALAM

pelbagai barangan kesihatan dan kecantikan kami bawakan bersama seperti :-












PREMIUM BEAUTIFUL



BIOZONE FOOD PURIFIER




BIOZONE CAR STERILIZER





SABUN MARRINE ESSENCE




GARAM BULUH




KOPI MINERAL




Jom ...jangan lupa singgah ke booth kami di sana ya orang Melaka


GLAMPRENEUR BEAUTILICIOUS
diana raquie 018-3238830 (wechat / whatsapp)





NAK LANGSING SEBELUM HARI RAYA?




BAJU RAYA TAK MUAT?
Nak KURUS CEPAT tapi MALAS diet?




DIJAMIN 100% BERKESAN ON THE SPOT!!!
...
Testimoni TERBARU!! - Turun 5kg dalam 1 Bulan!!!!

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
✔ Membentuk Badan Sempurna Dengan SEGERA
✔ Mencairkan Lemak Berlebihan
✔ Membantu mengurangkan selera makan
✔ 100% TIADA kesan sampingan
✔ Sangat Sesuai Untuk Ibu Menyusukan Anak
✔ Sangat-sangat Berkesan untuk Wanita Di Dalam Pantang
✔ Kain Tidak Reput, Tidak Berbau, Tidak Gatal
✔ Material Sangat Elastik Dan Terlalu MUDAH DIPAKAI
✔ Buang angin dalam badan
<<< KAEDAH PERAWATAN >>>

PERUBAHAN KETARA KALI PERTAMA PAKAI...RAWATAN BENTUK BADAN SETELAH 4 BULAN PEMAKAIAN KONSISTEN!


PERMINTAAN TINGGI , RAMAI YANG SUKA, RAMAI YG KATA SELESA ....



STOK MENJELANG MUSIM PERAYAAN AMAT-AMAT TERHAD!!


GLAMPRENEUR BEAUTILICIOUS

DIANA RAQUIE 018-3238830 (WECHAT / WHATSAP)








Sunday, 9 June 2013

KOPI MINERAL AROMA KOPI SIHAT



KOPI MINERAL KHUSUS BUAT PENGGEMAR KOPI



Dian bukan penggemar kopi...tapi kekadang minum juga sebab mata ni tak dapat nak tahan2 lagi kalau dah tiba saat  mengantuk....Kopi ni pula semua org tahu ade caffein, caffein tidak elok untuk kesihatan dan keremajaan kulit ...so disitu pun dah bersebab kenapa dian kurang minum kopi, ade juga yg berpendapat caffein ni menyebab Migrain , betol ke ????,

Dulu dian ni memang mudah kena flu kalau stay up malam2 sampai 2 / 3 pagi confirmed next day dah macam nak deman , sakit kepela & flu tu dah tentu, tapi sejak dian wat bisnis, tenaga & masa banyak dihabiskan di luar malah traveling & stay up sampai pagi...
Memang sekarang antibodi dian kuat & tak macam dulu , drive pun dah tak ngantuk , stay up sampai pagi update blog pun dah tak jd masalah, next day wake up ceria & bertenaga lagi , dian sarankan semua org patut cuba kopi mineral dari HAI - O ni sebab best la.





Aroma istimewa Kopi Mineral Hai-O berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh 
organik semula jadi dari Korea. Ia bukan sahaja mempunyai aroma yang mengharumkan, 
malahan merupakan sumber bagi magnesium. Magnesium membantu menggalakkan penyerapan 
dan pengekalan kalsium. 

Kopi Mineral Hai-O tidak ditambahkan gula, tidak mengandungi kolesterol dan bahan pengawet. 
Cara pembungkusannya yang kecil dan mudah dibawa membolehkan anda menikmati keenakannya 
pada bila-bila masa. Jadikan Kopi Mineral Hai-O sebagai pilihan anda untuk memulakan aktiviti 
harian.

Kebaikan Kopi Mineral Hai-O:-Membekalkan bahan mineral untuk kesihatan badan
-Menghilangkan keletihan minda dan badan
-Melegakan tekanan
-Menikmati kehidupan

Keistimewaan garam buluh:
-Terdiri daripada 100% bahan semula jadi, iaitu garam laut, buluh, tanah liat dan dihasilkan 
melalui cara pemprosesan yang khas.
-Kaya dengan bahan mineral dan elemen mikro seperti kalsium, magnesium, kalium dan sebagainya.
-Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan, mengekalkan keseimbangan nutrien 
badan dan menggalakkan metabolisme badan


Kebaikan Kopi Mineral Hai-O:-Membekalkan bahan mineral untuk kesihatan badan
-Menghilangkan keletihan minda dan badan
-Melegakan tekanan
-Menikmati kehidupan

Keistimewaan garam buluh:
-Terdiri daripada 100% bahan semula jadi, iaitu garam laut, buluh, tanah liat dan dihasilkan 
melalui cara pemprosesan yang khas.
-Kaya dengan bahan mineral dan elemen mikro seperti kalsium, magnesium, kalium dan sebagainya.
-Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan, mengekalkan keseimbangan nutrien 
badan dan menggalakkan metabolisme badan



MAI SECAWAN , TAG LINE IKLAN KOPI , NAK ORDER ???

BEAUTILICIOUS GLAMPRENEUR
DIANA RAQUIE 018-328830 (WECHAT / WHATSAPP)


 

Friday, 7 June 2013

CHRONICLE I BACK PAIN I BACK SURGERY & PAIN PROBLEM



LOOKING FOR BACK & CHRONIC PAIN SUPPORT????

You are not alone in your pain. Welcome to my blog where this entry for people with pain in the back , neck  and other related areas.Our compassionate community is a great resource to share stories about your back pain, neck pain or other symptoms , to learn from othres experiences with back surgery and other care ..



Me after using Premium Beautiful Body Shaper


I am one of those who suffering from epidural injection after enjoy delivery PAIN - FREE method.After confinement the pain of Spinal Injection make me depressing.I try to get quality sleep but i fail due to pain that cause me.To relieve pain,i when for acupuncture treatment, massage & i diet to loose my weight.



Back Pain / Slip Disc / Epidural Pain Patient you are welcome to share with me about your suffocation


Cause from accident i had before preagnat , i got fractured in my back bones, NOT serius issues but the pain is there moreover plus the epidural pain is really killing me.

Due to disability i refer my case for Fisio Therapy @ Sunway Medical Centre , Petaling Jaya.

Specialist Dr Azizan discuss about fractures - treating , preventing , posture , pain , relief , surgery ,caregiving , supprisingly doc recomended to wear Premium Beautiful Body Shaper to me.




The Association of Chropratic from US / CANADA / CUBIC


If you are having same symptoms like me, what i suggest you Premium Beautiful !!This is the action and plans can you do after your surgery or if you are not a candidate for surgery to stay pain free as posibble , this is highly recomendation from doctor i would suggest!!!


WHERE TO GET THIS MIRACLE STUFF ???

I'M AUTHORISE PREMIUM BEAUTIFUL AGENT


BEAUTILICIOUS GLAMPRENEURS
DIANA 018-328830 (WECHAT / WHATSAPP)
www.facebook.com/dianaraquie
dianaradzi@yahoo.com





Thursday, 6 June 2013

BB PLUS PROMOSI BELI 3 FREE 1



BB PLUS  KULIT CANTIK MENAWAN BERSERI SERI



Salam dian ade buat promo untuk HOT / KILLER product ni , sekarang promo beli 3 kotak free 1 kotak , banyak sgt ke , tak lah, bole jer pakat2 beli dgn adik beradik atau rakan di pejabat kan...jimat taw .
Yang penting kesan collegen pada tubuh badan & kulit kita, kesihatan yg baik akan menjurus kpd kecantikan ...setuju ???





BB PLUS COLLEGEN YANG LARIS


Nowdays, produk yang berasaskan collagen merupakan produk yang sangat laris dijual di pasaran.. Bukan perempuan je suka..lelaki pon sama KAN! :) dian pun sama.. macam-macam produk yang berasaskan collagen dian cuba..ada yang jenis minuman, makanan, skin care dan macam-macam ni.. dian paling suka guna mask yang berasaskan collagen..and now nak tambah satu produk lagi iaitu BB PLUS..

Alhamdulillah, permintaan untuk BB Plus sangat meningkat..sampai kadang stok terus habis..terpaksa la tunggu stok baru pulak.. tengok table di bawah :)  , tentang kebaikan BB Plus Collegen ...=D

KEBAIKAN BB PLUS COLLEGEN -

7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


So dah taw kan , sebab clear sgt2 comparison nya dgn yg lain, patut la permintaan BB Plus ni meningkat , sampai terpaksa on Q taw tunggu stok , jadi dian memang mencari rakan niaga juga dengan modal yang sangat2 minimum , selain untung runcit , dapat kita kumpul mata ganjaran dan dari mata ganjaran tersebut dapat peluang MELANCONG FREE !!!, dian juga akan beri bimbingan .Insya allah kita sama2 berniaga dan dian cuba bantu selagi boleh.


CEPAT CEPAT CONTACT DIAN HARI NI JUGA , JGN LEPASKAN PELUANG , FREE 1 KOTAK BB PLUS DENGAN BELIAN 3 KOTAK , BERBALOOOIIII SANGAT UOOLSSS






BEAUTILICIOUS GLAMPRENEURS
DIANA 018-3238830 (WECHAT / WHATSAPP)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...