Tuesday, 19 February 2013

MASALAH KEPUTIHAN

Masalah keputihan merupakan duri dalam daging bagi kebanyakan wanita. Ia masalah yang sering terjadi kepada kebanyakan wanita walaupun mempunyai badan yang sihat tanpa sebarang penyakit. Malah ada yang cuba untuk merawat dengan berjumpa doktor

Pil akan diberi dan ada juga klinik yang memberikan krim sapu untuk disapu ke dalam faraj. Adakah rawatan ini berkesan? Pastinya tidak! Klinik seronok mereka mendapat duit daripada penjualan ubat antibiotik dan krim sapu yang langsung tidak menyelesaikan masalah keputihan ini


Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini. Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti Trichomoniasis dan Candida Albican.Jangkitan Kuman GI Candida Dalam Faraj.

Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.

Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami kegatalan, kemerahan, kesakitan dan juga kulit melecet. Suami anda juga mungkin terkena tempias daripada masalah yang dihadapi oleh anda ini.

Suami anda pasti akan mengelak daripada untuk "bersama" dalam hubunagn intim, Itu yang kita cuba elakkan.Keputihan sebenarnya boleh dirawat.

Bagaimana untuk mengatasi dan merawat keputihan buat selama-lamanya?
Tahukah anda, Premium Beautiful dapat membantu anda menyelesaikan masalah tersebut.. Dengan pemakaian secara konsisten 8jam sehari, ia boleh mengurangkan tahap keputihan yang serius. Tak lupa juga dengan Herba Maharani.. Ianya sangat membantu.. Ramai yang dah  mencubanya dan memberi jawapan yang positif.. Kini tiada gusar lagi mengenai keputihan yang melanda diri anda.. Jom dapatkan segera set Premium Beautiful atau Herba Maharani.
Premium Beautiful + Maharani Pil jawapan tepat untuk mengatasi masalh ini.

Jangan pandang remeh perkara sebegini, kesihatan dalaman amat penting, jangan malu untuk bertanya , sila sms @ call dian, hanya wanita yang memahami masalah wanita.
Sila sms/whatsapp/call dian di 018-3238830.
Sayangi Diri Anda Sebelum Terlambat.Follow your heart & Follow your dream..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...